Skapa framtidens tv tillsammans med oss

Lediga jobb

Att jobba på TV4

TV4 har levererat engagerande nyheter, storslagen underhållning med bredd och kvalitet, direktsänd sport och högklassigt drama till svenska folket i över 25 år. Med en stor mängd tv-kanaler och andra tjänster, inte minst när det gäller tv på nya plattformar, bjuder TV4 in hela Sverige till en tv-upplevelse i världsklass.

Vi älskar tv och rörlig bild. Att ständigt vara relevanta, stå på användarnas sida och att vara en del av Sverige – det är några av TV4:s viktigaste uppgifter. Vår framgång bygger på vår förmåga att ge publiken, våra annonsörer och samarbetspartners upplevelser och erbjudanden som gör att de vill återkomma gång på gång.

I vardagen på jobbet bygger våra medarbetare relationer och är generösa med sin kunskap och goda idéer. Som anställd hos oss lyfter du blicken i alla sammanhang och fattar smarta beslut som stärker TV4:s affär. Vi förväntar oss att du som vill jobba här varje dag bidrar till att utveckla kunderna, kollegorna och branschen. I gengäld får du branschens bästa och trevligaste kollegor, och möjlighet att utveckla din fulla potential.

Våra medarbetare

Det roligaste i min roll är att ingen dag är den andra lik med inspirerande arbetsuppgifter och spännande utmaningar i en bransch som snabbt förändras. TV4 har ett slags DNA som passar bra med mina egna värderingar. Det finns en bra kultur av engagerade medarbetare som sällan nöjer sig.

Jonathan

Exekutiv producent/projektledare

Det häftigaste är att mina arbetsuppgifter beror så mycket på vad som sker i vår omvärld. Allt från en stor nyhetshändelse till ett dramaprogram eller en diskussion i Nyhetsmorgon. Att jobba med engagerade kollegor och tillsammans leverera ett fantastiskt innehåll gör mig otroligt inspirerad!

Zandra

Tittarkommunikatör

Trots att TV4 har ett otroligt starkt varumärke känner jag att det finns potential att utvecklas. Det finns så mycket mer vi kan göra på ett väldigt spännande sätt, som vi inte ännu har förverkligat.

Carl

Affärsutvecklare

Om arbetsplatsen

Att jobba på TV4 innebär att alla strävar mot samma mål: att tillsammans skapa Sveriges bästa tv-upplevelse, på alla plattformar. Bland oss som arbetar här hittar du allt ifrån annonsförsäljare och projektledare, till webbredaktörer och planerare, och många fler.

TV4 har strax under 200 anställda på sex orter. Majoriteten sitter tillsammans med moderbolaget Bonnier Broadcasting och systerbolaget C More på Gärdet i Stockholm, resten arbetar med försäljning och säljstöd i Sundsvall, där ett 40-tal personer arbetar, samt i Malmö, Göteborg, Karlstad, Halmstad.

I vårt moderbolag Bonnier Broadcasting jobbar de som producerar TV4:s nyhets- och sportprogram, annonser för jobb där hittar du här. 

Varför jobba hos oss

Innovation – I vår fortsatta digitala resa bygger vi nästa generations tv-upplevelse. Var med och påverka!

Personlig utveckling – I våra effektiva team får du stort eget ansvar och möjlighet att prova nya saker i en omvärld och bransch i ständig förändring.

En del av Bonnier – I över 200 år har Bonnier skapat ledande berättelser, journalistik och medieföretag. Var med du också!

Lediga jobb på TV4

Sofia Broberger

Rekryteringsansvarig

sofia.broberger@jobb.bonnierbroadcasting.com

Välkommen att söka våra utannonserade tjänster. Har du frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga, Sofia Broberger.

Vi ser fram emot din ansökan!

Tegeluddsvägen 3-5