Var med och skapa Sveriges bästa streamingtjänst

Lediga jobb

Att jobba på C More

C More är den snabbast växande tjänsten på mediebranschens snabbast växande marknad. Framgångsfaktorer på den resan har varit och fortsätter att vara att vi sätter alltid användaren i centrum. Tillsammans med våra kollegor inom TV4 och moderbolaget Bonnier Broadcasting jobbar vi mot att fler ska få uppleva vårt innehåll med sporträttigheter som SHL, HockeyAllsvenskan, Allsvenskan, och Superettan och med premiumdrama som Saknad, Gåsmamman och Farang. Även det bästa innehållet från TV4 ingår i vår tjänst, reklamfritt!

Du som arbetar hos oss blir en del av den digitalisering som hela mediebranschen befinner sig i. En hög förändringstakt där vi utmanar konventionellt tänkande med vår kreativitet och förmåga att snabbt genomföra idéer fyller vår vardag. Målet är att som ett lag skapa Sveriges bästa upplevelser av rörlig bild.

Att jobba hos oss innebär stora utmaningar, högt tempo och många skratt, där alla medarbetare och avdelningar har en viktig roll. Just nu är vi mitt uppe i en digital transformation, och stort fokus läggs på att leda den tekniska utvecklingen på marknaden.

Om arbetsplatsen

C More är en del av moderbolaget Bonnier Broadcasting och jobbar även nära kollegorna på TV4. Du hittar de flesta av oss på Gärdet i Stockholm i nyrenoverade aktivitetsbaserade kontorslokaler med restaurang och egna friskvårdslokaler i huset. Vi har dessutom ett antal fieldsales-team på olika orter i Sverige samt ett säljkontor i Danmark.

Vi tror på självledarskap, agila team och att grunden till ett effektivt samarbete är bra relationer. Det leder till att vi kan prestera och skapa bättre förutsättningar för innovation, kreativitet och nya möjligheter i digitaliseringen av tv-industrin.

I vårt moderbolag Bonnier Broadcasting jobbar de som producerar C Mores sportprogram, annonser för jobb där hittar du här.

Varför jobba hos oss

Vi är i stark tillväxt 

Det är lika roligt och spännande som utmanande att få verka på en tillväxtmarknad och i ett bolag i ständig utveckling. Vi har siktet inställt på vår vision för 2020, att vara Sveriges bästa streamingtjänst!

Vi är en del i något stort

Vi är en del i den större helheten Bonnier Broadcasting som i sin tur är en del av Bonnier. Det innebär att våra medarbetare har alla möjligheter att utvecklas, inom C More och inom Bonnierkoncernen.

Satsning på streaming

Var med på tillväxtresan för två av den svenska marknadens mest älskade streamingtjänster – C More och TV4 Play

Lediga jobb på C More

 

Följ oss på LinkedIn

Sofia Broberger

Rekryteringsansvarig

sofia.broberger@jobb.bonnierbroadcasting.com

Välkommen att söka våra utannonserade tjänster. Har du frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga, Sofia Broberger. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi tar emot ett fåtal praktikanter från högskoleutbildningar som är relevanta för vår verksamhet. Du kan ansöka här. Hör du inget från oss i god tid inför din praktikperiod har vi tyvärr inte någon plats till dig.

Tegeluddsvägen 3-5